Siste dag før etteranmeldingsgebyr!

I dag er siste dag for påmelding uten etteranmeldingsgebyr. Påmelding vil være åpen frem til renndagen, men etter 23:59 i dag vil det påløpe et ekstra etteranmeldingsgebyr. 

Konkurranseklassen er på 40km i kupert terreng gjennom de fineste delene av Bymarka. Det blir spurtpris på Frøset(ca. 3 km) der vinneren stikker av med gavekort på 500,- på Hank Sport. Drikkestasjoner underveis er etter 8, 17, 24 og 34 km, hvor det serveres SIS sportsdrikk, saft, bananer og lefser. Det blir også matstasjon i mål med suppe til alle deltagere.

Studenter kan melde seg på til redusert pris i egen studentklasse, som starter i egen pulje. I tillegg har vi både 40 km og 20 km trimklasse med tid, hvor alle fra 13 år og eldre kan delta! Påmelding trim koster 200,- eller du kan melde på hele familien for kun 400,-, gjelder for inntil 2 voksne og 2 barn.

Her er alt lagt til rette for at både eliteløpere, mosjonister og turgåere kan glede seg til en fantastisk tur i Bymarka. 

Vi minner også om smørekurs på Hank Sport i kveld kl 18:00!

Comments are closed.