Løypeoppdatering Lørdag 16. februar:

Etter mange varmegrader og en del nedbør holder sålen i marka seg overraskende godt, men det vi ikke har klart å forutse er mengdene med vann som ikke har blitt drenert bort. Dette betyr at noen kritiske myrer ligger under vann og er ikke mulige til å brukes til årets Marka Rundt. Det har tvunget oss til å se på en alternativ løype hvor vi unngår de nevnte myrene. Valget vårt for ny løype kan sees på løypekartet her. Vi har vært ute i morges og bekreftet at denne løypa fortsatt er uten oversvømmelser og at vi kan arrangere renn her. Det blir en runde på 2x20km som går i motsatt klokkeretning av hva vanlig Marka Rundt går, men start og mål vil forbli på Granåsen som planlagt. Løypene kjøres søndag morgen vil være ferdig kjørt rundt klokken 07:00.

Startnummerutdeling:

Fra 10:00 til 15:00 i dag kan man hente startnumrene på Hank Sport. Vi anbefaler at flest mulig som har muligheten til å hente i dag, gjør det, da det vil lette på trykket på rennkontoret renndagen.

NB: Trimnummer vil kun bli delt ut på rennkontoret renndagen!

Vi gleder oss til i morgen, og selv om vi ikke får den opprinnelige Marka Rundt-traséen håper vi det kommer til å bli et flott skirenn! Vi sees!

Comments are closed.