Rapport torsdag 14. februar

I dag er siste dag for påmelding uten etteranmeldingsgebyr. Påmelding vil være åpen frem til renndagen, men etter 23:59 i dag vil det påløpe et ekstra etteranmeldingsgebyr.

Løypestatus:

Vi har vært ute i løypa i dag samt pratet med løypekjørerne, som også har vært ute, og sålen holder seg bra i mildværet og det ser ut til at det ligger an til å bli flotte forhold på søndag! Foreløpig kjøreplan er å ikke kjøre i dag eller i morgen, for å unngå å akselerere smelteprosessen. Hele traséen vil så bli kjørt lørdag kveld for å få pakket snøen før det fryser på og så på ny igjen tidlig søndag morgen for å få harvet opp. Dette er basert på nåværende værmelding og det er derfor mulig at det blir endringer, men dette vil informeres om her.

Smørekurs:

Skulle du være i tvil om hva du skal legge under skia på søndag vil vi anbefale gratis smørekurs med Åge Skinstad i kveld 19:00 hos Hank Sport! Mer informasjon finner du her.

Det er stengt for kommentarer.