Løypeoppdatering

I dag har vi vært i Bymarka og sjekket forholdene, og det er dessverre ikke mulig å arrangere i den nordre delen av Marka Rundt-løypa. I den sørlige delen av løypa er det derimot flotte forhold og den nye løypa for søndagens renn, bestående av to runder, kan du se på kartet under!

Søndagens renn vil derfor ha start og mål i Granåsen med drikkestasjoner ved Skjellbreia og på Skogly. Trimklassen på 20km vil gå 1 runde mens Trim 40km og konkurranseklassene vil gå 2 runder. Spurtpriser til første kvinne og første mann vil være som anvist på kartet ved begge rundene.

Smørekurs – siste sjanse!

Dersom du lurer på hva du skal smøre på søndag er det siste mulighet i dag, onsdag, å melde seg på smørekurset som holdes av Hank Sport torsdag klokken 19:30. Påmelding gjøres på linken under.

Meld deg på smørekurs her!

Comments are closed.