Marka Rundt 2017 er UTSATT

Vi har dessverre måttet beslutte å utsette årets Marka Rundt. Vi var ute og jobbet i løypa forrige søndag og det så da veldig lovende ut. Ukens værmelding har vært varierende, yr har meldt regn og storm har meldt sludd, så vi har derfor avventet avgjørelsen i det lengste for å se an situasjonen. Dessverre har det begynt å regne, og dette har tæret så mye på løypa at det ikke lenger er mulig å arrangere skirenn i helga.

Vi kommer derfor til å se på hvilke muligheter vi har til alternative datoer og vil komme tilbake med tidspunkt for ny renndato senere. Dette kan føre til at det ikke er mulig å bruke Marka Rundt til å seede seg til verken Birken eller Vasaloppet. Påmeldte løpere har derfor tre valgmuligheter:

  1. Være påmeldt til det utsatte rennet.
  2. Flytte påmeldingen til Marka Rundt 2018.
  3. Melde seg av og få igjen 50% av startkontigenten.

Dette valget kan gjøres etter fastsetting av ny renndato. Vi kommer tilbake til hvordan dette gjøres etter at vi har sett på alternative datoer og fattet en beslutning.

Vi håper deltakerne har forståelse for at vi har gjort alt vi kan for å arrangere renn, men at vi ikke klarer å kjempe mot naturen når den absolutt ikke vil samarbeide. Vi håper på at vinteren i Trondheim får en god avslutning og at vi ser deg på start når Marka Rundt forhåpentligvis går senere i vinter!

Med vennlig hilsen

Marka Rundt

Comments are closed.