Situasjonsrapport Marka Rundt torsdag 12.02

Det har tørket opp mye i Bymarke fra i går til i dag. Forholdene er fortsatt krevende, men vi i Marka Rundt er positive og gjør alt som står i vår makt for at rennet kan arrangeres til helgen!

På grunn av de rådende forholdene, har vi likevel besluttet å flytte rennet fra Granåsen til en runde på i overkant av 10km, som gåes flere ganger, på Fjellseter. Vi jobber på spreng med alternativer til trase. Mer informasjon om traseen kommer.

For å spare på snøen har vi også dessverre måttet se oss nødt til å avlyse stafetten. Alle stafettdeltagerne vil få tilbakeført påmeldingskontigenten. Vi beklager på det sterkeste til alle lagene som er påmeldt! Vi håper likevel at dere har forståelse for at forholdene er krevende nå, og at vi har måttet prioritere rennet foran stafetten!

Startnummerutdeling skjer på Sportsbua kun lørdag 10-16 (ikke fredag). Vi håper flest mulig vil benytte seg av denne muligheten. Det vil også være mulig å hente startnummer på start på renndagen fra kl. 8:30.

Etteranmelding vil være mulig på Sportsbua på lørdag 10-16, men ikke på renndagen.

Det er stengt for kommentarer.