Oddvar Brå kommer på Marka Rundt-kvelden!

Onsdag 11. februar klokka 19 inviterer Marka Rundts hovedsponsor PwC til Marka Rundt-kvelden. Dette blir et flott arrangement med innlegg fra selveste Oddvar Brå. I tillegg kommer det noen gode tips til skipreparering før Marka Rundt. Dette kan du ikke gå glipp av!

Invitasjon til Marka Rundt-kveld finner du her. Førstemann til mølla, gjelder så meld deg på nå til grete.bogen@no.pwc.com!

Arrangementet er åpent for alle, men vi har du ikke meldt deg på Marka Rundt ennå, anbefaler vi å gjøre det innen søndag 01. februar. Da øker påmeldingskontigenten!

Synes du at Marka Rundt blir litt i lengste laget? Eller har du lyst til å dele en flott tur i marka med venner og familie? Da kan du melde deg på Marka Rundt-stafetten som arrangeres for første gang i år, lørdag 14. februar.

Comments are closed.