Marka Rundt og snømangel

Som alle vet er det mangel på snø i Trondheim om dagen. Dette vil kunne føre til problemer i forhold til å få arrangert Marka Rundt.

Arrangementskomiteen hadde møte i går kveld og kjapt oppsummert ble vi enige om følgende:

  • Vi vil arbeide kontinuerlig med alternativer for flytting av rennet til andre deler av Bymarka.
  • Dersom det ikke kommer mer snø før rennet, er avlysing et sannsynlig utfall.

Vi vil presisere at rennledelsen vil jobbe hardt for at rennet skal bli arrangert og at denne uttalelsen ikke betyr hverken flytting eller avlysning, men er ment som informasjon om status pr. nå. Mer informasjon vil komme fortløpende etter hvert som situasjonen utvikler seg og en endelig beslutning om flytting/avlysing vil sannsynligvis bli tatt i slutten av uke 6, og senest mandag 10.februar. Dersom vi blir nødt til å avlyse, vil påmeldte deltagere få refundert 50% av startkontingenten. Eventuelt gis de muligheten til å la påmeldingen sin gjelde for Marka Rundt 2015.

Comments are closed.