Tilstandsrapport for Bymarka

Etter en meget solid dugnadsinnsats fra Trondhjems Skiklub og andre frivillige har lysløypa ved Fjellseter overlevd den siste månedens mildvær. I tillegg har det lille snøfallet på fredag gjort underverker på forholdene, så nå er det fullt mulig å trene godt mot vinterens skirenn.

Den neste uka er det meldt kaldt og stabilt vær, så det er grunn til å tro at forholdene vil holde seg gode. Med andre ord er det bare å komme seg ut på ski. Under ligger et knippe bilder tatt i dag, søndag 12.januar.

Ved slutten av kommende uke vil kontingentsatsene for årets renn stige, så dette er siste sjanse til å melde seg på til laveste pris. Husk at i år vil vi også arrangere en stafett lørdag 15.februar, dagen før rennet. Her vil både byens beste bedriftslag og studentlag bli kåret. For mer informasjon, ta en titt i menyen ovenfor.

For vær- og føremelding, se også

http://www.skiklubben.no/

http://www.yr.no/sted/Norge/S%C3%B8r-Tr%C3%B8ndelag/Trondheim/Skistua/

IMG_0981 IMG_0983

IMG_0986 IMG_20140112_100229

Comments are closed.