Nå nærmer det seg…

Nå nærmer Marka Rundt seg med stormskritt, og arrangørene er klar til å ta dere i mot.

Hvis du klikker på «Les mer» vil du finne infomasjon om startpuljer, startnummerutdeling, parkering ol. (Denne informasjonen har også blitt sendt ut på mail).

Startpuljer:
Puljene har nå blitt satt opp, og de er å anse som endelige. Informasjon om hvilken pulje du er satt opp i finner du under påmelding på markarundt.no, eller skal du også kunne logge inn på Min Side for å finne dette.

Som opplyst tidligere på markarundt.no vil vi i år ha 11 startpuljer som skal sendes av gårde i løpet av en halv time. Det betyr at det vil være 3 minutter mellom puljestartene, og for å gi deltakerne tid til å komme seg på start vil vi ha to parallelle startfelt. Dermed vil du ha mulighet til å entre startfeltet i underkant av 6 minutter før du skal starte. Startområdet vil skiltes, og det vil være funksjonærer som kan hjelpe deg med å finne riktig startfelt. Se ellers også arenakartene på nettsidene våre.

Startnummerutdeling:
Vi vil i år også ha startnummerutdeling både lørdag og søndag. Nytt av året er at startnummerutdelinga på lørdag er flyttet til Sportsbuas lokaler i Fjordgata 56-58. Tidligere har vi opplyst om at denne utdelinger vil være mellom kl 12 og 16, men vi har valgt begynne allerede klokka 10 i stedet. Dvs. du kan hente startnummeret ditt lørdag mellom kl 10 og 16 hos Sportsbua, eller søndag fra kl 08.30 på Vestbyen Idrettshus. Hos Sportsbua vil du også kunne få smøretips dagen før dagen.

Løypepreparering:
Når det gjelder løypeprepareringen fram mot rennet, jobber vi for få til en gjennomkjøring av hele løypa i morgen eller fredag, i tillegg til en kjøring natt til søndag.

Parkeringsmuligheter:
Kart over parkeringsmuligheter er lagt ut på nettsidene under «Diverse løype- og arenakart» i menyen til venstre.

Bagasjetransport:
Som i fjor, vil det bli satt opp bagasjetransport fra start til mål, men merk at vi ikke tar ansvar for tap av eiendeler.

Comments are closed.