Betaling av startkontingent

Vi ønsker å presisere at innbetaling av startkontingent (og evt. pris for engangslisens) skal skje innen 3 dager etter påmelding. Mange har husket dette, men det er også noen som ikke har betalt innen fristen. Ved påmelding skal du ha mottatt en e-post med informasjon om betaling, som inkluderer påmeldingsavgift, et unikt kidnummer og kontonummer. Det er viktig at kidnummeret benyttes ved betaling. Ved bruk av kidnummer vil du også motta en automatisk e-post med bekreftelse om at din betaling er mottatt.

Dersom du ikke betaler innen fristen vil du motta en purring med varsel om fjerning fra påmeldingslista. Grunnen til at vi år krever innbetaling innen 3 dager, er at vi ønsker å redusere antall «programhelter» som ikke har betalt. Disse vil kunne oppta plasser andre ville betalt for.

Comments are closed.