Seeding til Birkebeinerrennet og Vasaloppet

Vi mottar stadig spørsmål om Marka Rundt er seedingsrenn Vasaloppet og prosedyrer angående seeding til Birkebeinerrennet. Her kommer litt informasjon angående dette.

Birkebeinerrennet
Birkebeinerrennet arrangeres 19. mars 2011, og Marka Rundt fungerer som seedingsrenn til dette. Dette betyr at når du melder deg på Marka Rundt må du oppgi din «birkid» du har mottatt ved påmelding til Birkebeinerrennet/rittet/løpet, dersom du ikke har oppgitt den til oss ved en tidligere anledning. Birkid’en du mottar fra Birkebeineren er den samme fra år til år. Dersom du ved påmelding til Marka Rundt ennå ikke har fått en birkid av Birkebeineren kan den ettersendes inntil dagen før Marka Rundt (lørdag 19. februar). Dersom du ikke sender oss din birkid innen denne fristen, er du selv nødt til å ta kontakt med Birkebeinerrennet for seeding. Marka Rundt sender mandag 21. februar en resultatliste til Birkebeinerrennet som de benytter som seedingsgrunnlag for løpere med oppgitt birkid.

Vasaloppet
Vasaloppet arrangeres 6. mars 2011, og Marka Rundt fungerer også som offisielt seedingsrenn til dette. Det betyr at Vasaloppet innen onsdag 23. februar vil ha laget en seedingstabell for Marka Rundt. Siden Vasaloppet ennå ikke har innført en «Vasa-id», er det ingen automatisk seeding til Vasaloppet, så dersom du ønsker seeding til Vasa’n er du nødt til å ta med deg en resultatliste til Vasaloppet når du henter startnummeret ditt. Du vil da bli plassert i din rettmessige led. Mer informasjon om dette finnes her

Det er stengt for kommentarer.