Dagens renn

Været pleier ikke å være på Marka Rundts side, men det var hvertfall bedre enn for to år siden, det blei jo faktisk litt sol på slutten av dagen.
Vi, arrangørene er veldig godt fornøyde med årets arrangement, og det håper vi dere deltakere også er.

Selv om vi er fornøyde ønsker vi å forbedre oss enda noen hakk til neste år, derfor ønsker vi positive så vel negative kommentarer på årets renn. Kommentarer kan sendes på mail til langrenn-marka(a)stud.ntnu.no.

I år passerte vi den magiske grensen på 1000 deltakere og det er vi stolte av. Vi takker alle deltakere som deltok, og håper å se dere alle igjen neste år!

Resultater fra årets renn er lagt ut på www.markarundt.no i venstremenyen. Dersom det skulle være noe feil, ber vi deg om å sende oss en mail. Vi minner om at dersom du skal bruke Marka Rundt som seedingsrenn til Birken og ennå ikke har registert din Birk-id hos oss, så må du sende den så fort som mulig til oss og innen kl 16:00 i morgen, ettersom vi må sende inn våre resultater til Birken allerede i morgen.

Jeg må også si at vi etter stavservice’en i dag, mangler to staver. Vi mistenker at det mangler to staver med høyde 152,5 cm. Dersom du fortsatt er i besittelse av en eller to staver, så ber vi deg om å si i fra til oss.

Til slutt vil jeg nok en gang takke alle som deltok og ønske dere velkommen tilbake neste år.

Anders

Det er stengt for kommentarer.