Parkeringsinformasjon

Som en følge av at Sverresborglekene og Marka Rundt i år arrangeres på samme dag, er det innhentet dispensasjon til å benytte Sverresborg Allé (mellom Hyllveien og Valset Barnehage) til parkering på renndagen.

Vi oppfordrer derfor våre deltakere som ikke har hentet sitt startnummer på forhånd å benytte seg av muligheten til å parkere i Sverresborg Allé. Det vil stå parkeringsvakter langs Alleen for å anvise dere til plassene. Vi påpeker at Marka Rundt fraskriver seg alt ansvar dersom man ikke følger vaktenes anvisninger og blir tildelt parkeringsbot.

Vi minner også om at det vil være mulig å hente ut startnummeret sitt og etteranmelde seg på Vestbyen Idrettshus lørdag 13. februar mellom kl 12 og kl 16. Man vil da slippe maset på renndagen med å dra nedom Vestbyen Idrettshus før start. Det vil heller ikke i år være mulig å parkere ved Idrettshuset på renndagen.

Til opplysning kan vi også fortelle at rennledelsen i Marka Rundt jobber tett med Sverresborglekene for at begge arrangementer skal gå så smertefritt som mulig. Heldigvis har alle deltakerne i Marka Rundt startet før Sverresborglekene starter. Under Marka Rundts innkomst vil Marka Rundt-traseen bli merket og sperret med sperrebånd, samtidig som det vil være ekstra vakthold på Stokkejordet.

Rennledelsen

Comments are closed.