Marka Rundt 2010 14. februar

Planleggingen av vinterens Marka Rundt er i full gang, og vi satser på at årets renn vil bli minst like vellykket som fjorårets.

Vi kommer til å gjøre et par endringer i forhold til tidligere år. Blant annet vil det i år bli etablert en eliteklasse.

Grunnen til opprettelsen av eliteklasser er at vi ser et behov for å gjøre startpuljene mindre. I tillegg vil gode løpere eldre enn 40 år få mulighet til å starte sammen med de beste. De som starter i eliteklassen vil ikke ha mulighet for premie i sin egen aldersklasse, men bli premiert etter eliteklassen. Det vil være 1/3-premiering i eliteklassen, som i turklassene. Vi håper at de fleste vil bli fornøyd med denne løsningen.
Vi ser for oss at menn som normalt går under 2.18 timer og kvinner som går under 2.40 timer bør starte i sine respektive eliteklasser.

Det vil også i år bli mulig å hente startnummeret sitt på lørdagen mellom kl. 12 og kl. 16 på Vestbyen Idrettshus. Vi ønsker at så mange som mulig vil benytte seg av denne muligheten ettersom det er begrenset med parkering ved Vestbyen Idrettshus på renndagen.

Mer informasjon om årets renn finnes ved å klikke på innbydelse i venstremargen.

Anders

Comments are closed.